ALEXANDRA Táncstúdió | Bemutatkozás
83
page,page-id-83,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bemutatkozás

Az Alexandra Táncstúdió és Sportegyesület hivatása, hogy a tánc szeretetét magas fokú szakmai tudással ötvözve adja át a különböző korú, élvezetes mozgásformát keresők, táncolni vágyók számára.

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a társas- és versenytánc oktatása terén, amelyeken túl esküvői és szalagavatós táncok koreografálásával, betanításával foglalkozunk, magán- valamint céges rendezvények produkcióit álmodjuk meg és adjuk át tanítványainknak. Mindezt akár angol nyelven is!

alexandra tancstudio 6

Zsuppán Alexandra,

diplomás táncpedagógus

“Hiteles, őszinte, komoly szakmai múlttal rendelkezik – vélekednek róla tanítványai. Nem csupán a versenytáncos múlt, a kiváló pedagógiai érzék is mellette szól. Akik vele dolgoznak, mind elismerően szólnak munkájáról.”

Mindenkire külön-külön is nagy figyelmet fordít, végtelen optimizmusa pedig messze Földön híres. Hisz a jó hangulat erejében, óráit fesztelenül, lazán tartja, tanítványai szeme előtt ugyanakkor mindig egy remek, kész produkció létrehozása lebeghet.

A fejlődés élménye

Tapasztald meg az érzést, amikor a mozgás lendületbe hozza körülötted a teret!