ALEXANDRA Táncstúdió | Táncoktatás
238
page,page-id-238,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Táncoktatás

Arassatok sikert egy különleges előadással szalagavatón, esküvőn, vagy éppen egy céges rendezvényen!

Ha nem szeretitek a sablonos, kötelezően letudott köröket, az Alexandra Táncstúdióban garantáltan egyedi koreográfiát tanulhattok meg. Improvizatív oktatótok ugyanis kétszer ugyanazt nem tanítja meg senkinek! Gyertek, élvezzétek a tánc örömét, majd bátran és magabiztosan álljatok ki a nagyközönség elé egy lehengerlő, saját produkcióval!

Kiknek ajánlott?

A táncoktatás alapvetően mindenkinek szól: fiataloknak, felnőtteknek, senioroknak! A koreográfia lehet egyénre, párra vagy csoportra szabott – tehát mindegy, hányan vagytok!

 

Az Alexandra Táncstúdióban ezek bármelyikére lehetőség van:

 

Társastánc-/versenytánc oktatás

Magánórák

Esküvői tánc

Céges táncoktatás

Szalagavatós tánc

Versenytánc

Vastapsra és büszkeségre vágytok?

 

Ha úgy érzitek, eljött a pillanat, hogy nagyobb grémium elé is kilépjetek, mérjétek össze tánctudásotok másokkal! Kitartással, szorgalommal, lelkesedéssel méltó jutalomban, akár hatalmas ovációban lehet részetek és érmeket is nyerhettek! Az Alexandra Táncstúdió hozzásegít mindehhez, hiszen remek hangulatú órákon sajátíthatjátok el a sikeres produkció elemeit, gyakorolhatjátok kedvenc mozdulatsoraitok és csiszolhatjátok tökéletesre tudásotok!

 

Érdemes tudni: Az oktatásra profi táncstúdióban van lehetőséged.

Ők is minket tiszteltek meg bizalmukkal:

mavir
hidepito
demasz
ragazzart
bernstein
zoldhajtas

Magánórák

Légy a parkett ördöge

 

Ha nem szeretnél zavarba jönni egy társasági eseményen, meglepnél, lenyűgöznél másokat, most magánóra keretében, fürkésző szempárok nélkül szerezheted meg az alapokat és fejlesztheted tovább tánctudásod. Rugalmas időbeosztás mellett megismerheted a legnépszerűbb táncokat, új koreográfiákat tanulhatsz meg és gyakorolhatsz be, vagy tovább csiszolhatod az eddig elsajátított mozgáskombinációkat.

 

Érdemes tudni: Az oktatásra profi táncstúdióban van lehetőséged.

Esküvői tánc

Hengereljétek le a násznépet egy csodálatos tánccal

 

Eddigi életetek legfontosabb napja közeleg? Az esküvő megálmodása során minden részlet kiemelt figyelmet érdemel, köztük az is, hogy majd nagyot alkothassatok a közeli családtagok, barátok előtt a nyitó- vagy éppen a meglepetéstánc során. Legyetek bármilyen szinten, az Alexandra Táncstúdióban profi körülmények között, teljes mértékben rátok és igényeitekre szabott koreográfiát sajátíthattok el. Nem kell tehát remegő lábakkal a tánctérre lépnetek, hiszen magabiztosan, a násznépet lenyűgöző produkcióval, felejthetetlen élményekkel gazdagodva adhatjátok át a porondot az ünneplő sokaságnak.

 

Érdemes tudni: Az oktatásra profi táncstúdióban van lehetőséged.

Esküvői videók

1_tanc
2_tanc
3_tanc
4_tanc

Céges táncoktatás

Hozzátok össze a kollégákat egy nagyszerű, szórakoztató időtöltéssel!

 

Munkahelyi csapatépítésnek, hangulatjavítónak, közös élményszerzésnek egyaránt tökéletes program a tánc, amely kifejezetten cégek számára is elérhető. Dobjátok fel napjaitok, kapcsolódjatok ki együtt a kollégákkal, és akár lepjetek meg mindenkit a következő céges bulin egy fantasztikus produkcióval!

Érdemes tudni: Az oktatás táncstúdióban, és igény, valamint nagyobb létszám esetén kitelepüléssel, más helyszínen is történhet.

Szalagavatós tánc

Kápráztassátok el a nagyérdeműt egy lenyűgöző előadással!

 

Eljött hát az utolsó közös évetek, és hamarosan itt a szalagavatótok is, amely a formalitásokon túl egy remek élménnyel is kecsegtet! Élvezzétek begyakorolt mozdulatokkal a keringőt, vagy rukkoljatok elő egy teljesen egyedi koreográfiával, amelyre évek múltán is mindenki büszkén emlékszik majd vissza! Készüljetek fel jó hangulatban, az Alexandra Táncstúdióval eddigi életetek egyik legfontosabb eseményére, és amikor eljön a pillanat, lépjetek magabiztosan a színpadra!

 

Érdemes tudni:Az oktatás táncstúdióban és természetesen iskolátokban is történhet!